Växtbaserade protein...

Har ni testat några växtbaserade proteinpulver? Vilka gillar ni?
 
Hittills har jag testat detta från Healthy with nature (bilden lånad från deras hemsida).
 
 
Jag använder mest proteinpulver för att få i mig lite extra protein, vet att jag är dålig på att äta protein ibland nämligen. Väldigt smidigt när man vill ha i sig något snabbt efter träning. Detta proteinpulver  tyckte jag var gott, smakade inte så mycket av hampasmaken.
 
Har också testat detta från Healthwell, ingen favorit. Har inte lyckats knäcka koden hur jag ska blanda det för att det inte ska smaka bara hampa...
Bild lånad från Svensk Hälsokost
 
Detta risprotein från Hollistic kan jag verkligen inte rekommendera, fruktansvärt i smaken haha. Men om man tränar mycket fattar jag det som att detta protein ändå är väldigt bra, så då får man helt enkelt bita ihop.
 
Bild lånad av Apotea
 
Har också testat en form av proteinpulver/ smoothie boost från René Voltaire. Inte heller speciellt god. Man vill ju inte "förstöra" en god frukt/grönskassmoothie med detta pulver haha.
 
 
Mitt nästa test av växtbaserat protein blir detta från Helhetshälsa. Havreprotein kan ju inte smaka annat än bra, älskar ju havremjölk och havregrynsgröt haha så varför inte tänkte jag :) Kommer uppdatering sen när jag testat.
 
Bild från Helhetshälsa
 
 
/Linnea
 
 
 
1 Linda:

skriven

Inte profet något, men funderar på det! :)

Svar: Kul! Jag tycker det är spännande att testa lite nytt :)
Linnea Kléen

Kommentera här: